بررسی های زمین شناسی و معدنی منطقه لار و ممسنی انجام شد
رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور خبر داد:
بررسیهای زمینشناسی و معدنی منطقه لار و ممسنی انجام شد
به گزارش روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور، رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور از پایان بررسیهای زمینشناسی و معدنی شهرستانهای لار و ممسنی خبر داد که این مطالعات منجر به معرفی مناطق امیدبخش و پتانسیلهای این دو شهرستان شد.
به گفته طهمورث یوسفی، در راستای انجام وظائف حاکمیتی در زمینه تهیه اطلاعات پایه و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، مناطق امیدبخش معدنی شهرستانهای ممسنی و لار به همت مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور (شیراز) معرفی شد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سال اقتصاد مقاومتی و لزوم توجه به پتانسیلهای بالقوه استان، 9 هزار و 500 کیلومترمربع از شهرستانهای ممسنی و لار مورد بررسی، پیجوئی، پیمایش و نمونهبرداری قرار گرفت.
رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور بیان کرد: در این بررسیها و پتانسیلیابی معدنی، بیش از 600 نمونه سنگ و خاک برداشت شد که بیش از 70 درصد آنها مورد بررسیهای آزمایشگاهی و درصورت لزوم تست مکانیکی و تکنولوژی و بقیه مورد بررسی چینهای قرار گرفت.
یوسفی گفت: پس از پیمایش و بازدید میدانی، بررسی نتایج آزمایشگاهی، تلفیق دادههای موجود و تحلیل نتایج کارشناسی، مناطق امیدبخش معدنی به صورت موضوعی معرفی شدند.
وی درباره پتانسیلهای معدنی این دو شهرستان اعلام کرد: سنگهای بوکسیتی- لاتریتی، سیلیس، دولومیت، مواد اولیه کربنات سدیم، خاک صنعتی، گوگرد،آهن، آهک صنعتی و هیدراته، سنگ ساختمانی و پودر سنگ، گچ و آهک ازجمله پتانسیلهای این شهرستانها هستند.
رئیس مرکز زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی منطقه جنوب کشور در پایان گفت: در کنار معرفی ذخائر معدنی و گسترش آنها، اطلاعات تفصیلی این بررسیها در قالب شناسنامه معدنی هر شهرستان تهیه شده و اطلس جامع پتانسیلهای معدنی استان بهروزرسانی میشود.